Mini Suveniri!

Ako ste propustili priliku da na Minijadi kupite neke od originalnih suvenira, sada možete da ih poručite preko našeg sajta.

Ovi suveniri su izrađeni za nas i ne mogu se kupiti nigde drugde. Mini Klub Srbije je inicirao izradu suvenira na temu naših voljenih Minija, da bi Minijevci svima mogu da pokažu šta vole i zbog čega se žrtvuju. Nije nam cilj zarada, pa su zato cene skoro jednake nabavnim.

Mini Klub Srbije ne prodaje ove suvenire, već samo pomaže svojim članovima koji ih prodaju i koji će deo zarade uplatiti Klubu kao donaciju.

Trenutno postoji određena količina na lageru, i ako se rasproda, izradiće se još. Ne možemo da garantujemo vreme isporuke, ćemo dati sve od sebe da to bude što pre - svaka porudžbina će biti obrađena i bićete obavešteni o njenom statusu. S obzirom na to da mi nismo profesionalni trgovci, molimo vas da imate razumevanja za eventualna kašnjenja i nepreciznosti. Hvala!


Puzzle
500 dinara

Poručujem komada.
(potvrda na dnu strane)
Uskoro još suvenira! Potvrđujem porudžbinu ovih suvenira u navedenim količinama i obavezujem se da ću pouzećem platiti ukupan iznos uvećan za troškove poštarine.

Ime i prezime


Adresa i grad


Broj telefona


E-mail adresa


Komentar